vineri, 27 ianuarie 2012

Articol despre noi in revista online www.divahair.ro

10 modele de incaltaminte must-have si idei de asortare

   Joi, 26/01/2012 de Madalina Nazalu
Moda sezonului rece ne permite sa mixam texturi si piese vestimentare intr-o maniera neonventionala, provocare pe care o putem concretiza intr-un adevarat experiment fashion personal. Fie ca vorbim despre un streetstyle chic sau despre o vestimentatie glam, de ocazie, accesoriile sunt cele care imprima o tusa de individualitate iar, dintre acestea, incaltamintea este cea care ne inspira outfit-urile cotidiene.
Noi am ales pentru tine 10 modele de incaltaminte must-have in acest sezon, oferite de www.pantofisenzationali.ro, pe care le-am asortat, pentru a ilustra impactul acestora intr-o tinuta, cu 5 outfit-uri all black inspirate din tendintele de catwalk.

Outfit 1- Cizmele casual

Cizmele casual nu reprezinta o achizitie, ci o investitie. In peisajul urban, cizmele peste genunchi si cele imblanite, cu platforma,  par a rescrie noi si noi trenduri. Se poarta atat pielea, cat si pielea  intoarsa, dar si combinatiile extravagante de texturi (piele de reptila si piele de vitel sau piele de ponei si piele intoarsa). Modelele peste genunchi  sunt indicate persoanelor mignone, iar cele care ajung pana la coapse se adreseaza siluetelor foarte inalte.  Cizmele cu platforma pluseaza la capitolul confort, iar blanita iti va asigura confortul termic de care ai nevoie in acest sezon.

Noi iti recomandam:



Versatilitatea acestora rezida in multitudinea de outfit-uri pe care le poti compune, cu o doza de creativitate si o informare despre tendintele momentului.
Un outfit all black de success pentru orice tinuta casual include un pulover basic, pe care l-am accesorizat cu o curea subtire si un guler de blana falsa, o pereche de jeansi skinny si o geanta office.
Adauga si cerceii tai preferati in stil art deco.

Propunerea Diva Hair>>

Outfit 2- Botinele cu toc gros

Acest model de botine inspirat dintr-un stil neo-grunge au devenit o tendinta in sine atunci cand vorbim despre glam-ul urban. Lansate de casa Jeffrey Campbell, botinele se disting prin tocul foarte gros, rectangular, si platforma de dimensiuni considerabile. Siretul aminteste de botinele Oxford, insa noua interpretare, usor geometrizata, le califica pentru un stil casual extravagant.
Noi iti recomandam:




Alege din tabloul de tendinte disponibile in fiecare sezon tusele de stil care te definesc.
Combinatiile eclectice de volumetrii vor fi puse in valoare de design-ul botinelor cu toc gros.
Noi am ales sa asortam, la o fusta mulata, din tricot, un polover supradimensionat, structurat cu o curea subtire.
Sosetele peste genunchi si colierul statement sunt o alaturare neobisnuita care vor condimenta outfit-ul.
Propunerea Diva Hair>> 
 

Outfit 3- Botinele de inspiratie urbana

Atunci cand vrei sa evadezi din clasicul negru, in care ne refugiem in sezonul rece, opteaza pentru o pereche de botine in nuante neon (una dintre cele mai interesante si curajoase tendinte ale momentului) sau varianta cromatica mai temperata.  Ideale pentru sezonul de tranzitie, care se apropie, acest tip de botine coloreaza un peisaj urban monoton, imprimand o doza de chic nestudiat unui outfit cu elemente moderne.
Noi iti recomandam:


Incaltamintea colorata solicita adesea, exceptand cazul in care te bucuri de un simt al culorii dezvoltat, outfit-uri all black prin excelenta.
Fie ca optezi pentru o pereche de botine intr-o nuanta neon sau pentru varianta nude, contrastul cu negru valorifica fiecare piesa din ansamblul vestimentar.
Asorteaza, la o pereche de leggings din piele, un blazer cu detalii metalice, o bluza feminina din voal sau matase si o geanta cu lant foarte lung.

Propunerea Diva Hair >>

Outfit 4- Pantofii colorblocking

Blocurile de culoare au fost exploatate la maximum, iar designerii par a se fi refugiat in explozia de nuante vibrante. Pantofii colorblocking trebuie sa faca parte din lista ta de achizitii. Sunt ideali pentru vestimentatia de ocazie si ii poti purta, cu un dres mat maro sau negru.
Noi iti recomandam:



Pentru o seara speciala, alege unul dintre materialele care dicteaza regulile actuale din moda: pielea si dantela.
Fie ca vorbim despre o rochie clos sau una conica, accesorizarea face diferenta, iar outfit-ul all black va atrage atentia  asupra pantofilor.
Clutch-urile cu detalii metalice si bratarile de inspiratie rock au finisat look-ul excentric.
Propunerea Diva Hair >>

Outfit 5 - Pantofii de cocktail

Alege o pereche de pantofi pentru ocazii speciale care vor iesi, fara indoiala, in evidenta. Un print special, chiar de inspiratie estivala, sau un contrast cromatic de impact sunt atribute pe care le bifeaza o pereche de pantofi ce merita achizitionata chiar si in sezonul rece. Tocul gros si platforma ascunsa sporeste confortul gambelor si al gleznelor.
Noi iti recomandam:


  O rochie cu decupaje indraznete echivaleaza cu o feminitate dusa la extrem.
Un palton simplu, negru, cu revere supradimensionate si cordon pentru  marcarea siluetei (inspiratie Giambattista Valli) si un plic XXL sunt acele piese-cheie care imbina esteticul si utilul.  
Completeaza tinuta cu o bratara statement.

Niciun comentariu: